SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plug av tre med prikket tribalmønster

kr 199,00
På lager

Virkelig lekker luksusplug av skjønt varmblodet rosentre eller flott mørk ibenholt, som er organiske materialer som tillater ditt stretch å puste. Denne pluggen er til og med dekorert med det flotteste tribalmønster av prikker på fronten, som virkelig gir smykket en sofistikert og annerledes look.

Det vakre mønsteret av tre virvelvinder som snor seg fullstendig symmetrisk omkring hverandre, er laget på en messingplate som tilsammen fremstår som et superflott og gjennomført prikkemønster.

Modellen av rosentre har en deilig varm trefarge som harmonerer perfekt sammen med det gyldne messingfargede prikkemønsteret på fronten. Det kan dog også være at du ønsker deg et smykke med litt mer "volume" og her er modellen av ibenholt flott, da den mørke fargen står i fin og skarp kontrast til det gyldne tribalmønsteret.

Pluggen fås i mange forskjellige størrelser, så du skal kun finne den som passer til deg, før du går videre til bestilling. Vær oppmerksom på at det kan være minimale forskjeller i treets nyanse og struktur hvis du bestiller mer enn en plug.

Detaljer
NamePlug av tre med prikket tribalmønster
SKUPlug-138
TypePlugg
MaterialeTre
Dybde13 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug av tre med prikket tribalmønster
Din vurdering:
Plug av tre med prikket tribalmønster