Opp til 25% rabatt på bestselgere

25% rabatt på øresmykker

Et nytt tilbud hver dag

Et nytt tilbud hver dag

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plug av tre med løvehode

kr 129,00
På lager

Her får du virkelig bare det beste fra to verdner - Denne flotte pluggen er nemlig laget av tre som er super sunt for øret, mens den samtidig er utsmykket med den flotteste front med et imponerende løvehode. Den flotte løven er meget detaljert utskåret i et gullfarget materiale med en nydelig antikk look. Løven har munnen litt åpen, som om den akkurat skal til å komme med et kjempebrøl.

Treet, som kun kan ses fra baksiden, er noe av det beste du kan tilby ditt øre. Tre er nemlig et organisk materiale, som tillater ditt stretch å puste. Det forhindrer også mange av de luktplager som man ellers kan oppleve med smykker av andre, uorganiske materialer. Men vær oppmerksom på at det ikke finnes to av disse plugs som er helt like. Det skylles at materialet er hentet direkte fra moder natur, hvilket gjør hvert enkelt smykke til noe helt unikt. Treets nyanse, årestruktur mm. kan derfor variere en anelse fra smykke til smykke.

Med denne kule pluggen blir du kongen over løvenes konge, og så fås den i flere forskjellige størrelser, som rangerer fra 8-16 mm.

Detaljer
NamePlug av tre med løvehode
SKUPlug-148
TypePlugg
MaterialeTre
Dybde13 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug av tre med løvehode
Din vurdering:
Plug av tre med løvehode