• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

22 artikler

per side

22 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Fake stretching – slik får du en falsk stretch i ditt øre

Hvis du synes at plugs til et stretchet øre ser kult ut, men du ikke selv har lyst til å få laget et stretch i øret – så har vi løsningen til deg. Med fake plugs er det mulig å få et øre som ser ut som om det er blitt stretchet. Fake plugs ligner 100% på riktige plugs. Den eneste forskjellen er at de falske plugs fungerer som en ørering i stedet for en desidert plug til stretch, smart eller?

Stort utvalg av fake plugs til deg som gjerne vil late som at du har et stretchet øre

Hos BodyMod.no har vi en masse forskjellige fake plugs i mange forskjellige former og farger. Vi har f.eks. en fake plug som er boksformet. Den boksformede plug er et morsomt produkt som uten tvil ligner en ekte plug når du har den i din ørepiercing. Utover dette har vi også fake spiraltapers. Spiraltapers er et veldig kult smykke og er spesielt egnet som fake piercingsmykke. Det er veldig vanskelig å se forskjell på en fake og en ekte spiraltaper. Derfor kan du trygt bestille en fake spiraltaper og late som at den er ekte.

Hvorfor bruke fake plugs?

Der er utrolig mange som velger å kjøpe fake plugs i stedet for å få laget et desidert stretch i øret. For det første er fake plugs like flotte som ordentlige plugs, og det er faktisk veldig vanskelig å kjenne forskjell på de fake og de ekte. For det andre er fake plugs utrolig populære fordi ikke alle personer tør og har lyst til å gå i gang med stretching. Derfor er fake plugs et glimrende alternativ til strech, da man stadig har en fornemmelse av at man har et stretch i øret. Folk som går forbi en person med fake plugs, kan ikke se om det er et ekte eller et falsk stretch. Derfor er falske plugs så populære.

Elsker din venn/venninne piercinger? Gi henne en fake plug i gave

Fake plugs er en fantastisk gaveidé til personer som elsker piercinger og kroppsutsmykning. Hvis din venn eller venninne for eksempel har en ørepiercing allerede, så kan du kjøpe en fake plug som smykke. Fake plugs er en morsom og annerledes gave, og din venn/venninne vil uten tvil bli glad for dem hvis de i utgangspunktet synes piercinger er en morsom og spennende form for kroppsutsmykning.

Vil du vite mer om stretching og plugs?

På vår informasjonsblogg er det muligt å få en masse kunnskap om stretching og plugs. Vi har skrevet en masse spennende artikler om alt innenfor piercingverdenen. Så hvis du overveier å skifte din fake plug ut med en ekte, så anbefaler vi deg å lese mer om stretching på vår informasjonsblogg.

Hvis du har spørsmål eller lignende så anbefaler vi at du først og fremmest leter etter svaret på vår informasjonsblogg. Hvis ikke du kan finne svaret på informasjonsbloggen, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss, så vil vi fra BodyMod.no hjelpe deg og gi deg et svar.