SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Earcuff med stenbesatte blader

kr 219,00
På lager

Hvis du mangler et pent øresmykke som helt sikkert vil gjøre deg til festens midtpunkt, så let ikke lengre! Denne bedårende earcuffen er nemlig et helt overflødighetshorn av funklende flotte stener som er satt med gavmild hånd, på de mange små fine bladene.

En earcuff kan brukes helt uten noen form for piercinger, da den ganske enkelt klemmes fast rundt ørets ytre kant, som et eksklusivt øresmykke. Det er lett og fullstendig smertefritt, frem for hvis du først skulle ha tatt en piercing. Earcuffen er forøvrig også et godt sted å starte, når man går med tanker om å bli piercet. På den måten kan du prøve ut looken før du binder deg til en endelig besluttning.

Denne earcuffen som er utført i et ekstra elegant og detaljert design fås i tre forskjellige modeller. Du kan velge mellom enten en blank eller en gullfarget modell, som er besatt med helt klare stener. Eller du kan velge den litt mer raffinerte varianten som er blank med de helt spesielle aurora borealis stenene. Det er en sten som reflekterer alle regnbuens farger i sin overflate når lyset rammer den og brytes. Det gir et helt fantastisk fargespill når smykket bæres og beveges i lyset.

Detaljer
NameEarcuff med stenbesatte blader
SKUFake-150
LåstypeClip-On
TypeEarcuff
Diameter på ring10 mm.
MaterialeMessing
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Earcuff med stenbesatte blader
Din vurdering:
Earcuff med stenbesatte blader