100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Fake septumpiercing med opalsten og kjededesign

kr 189,00
På lager

Vurderer du å få tatt en septumpiercing? Da har du her muligheten til å prøve ut looken, før du for alvor legger nesen til nålen. Det kan også være du bare er gal etter den kule looken man får fra septumsmykker, men ikke selv ønsker å få tatt piercingen, og da kan en fake septumpiercing være den perfekte gyldne middelvei.

Dette smykket er like så vakkert og elegant, som det er fake og praktisk. Det består av et superflott kjededesign som snor seg utenpå den flotte septumringen. I midten av smykket ses en nydelig opalsten, som til og med fås i hele fire flotte farger. Under den skinnende opalstenen ses en litt mindre klar sten, som glitrer og glimter lystig når lyset faller på den.

Selve smykket fås både i en blank samt en gullfarget modell, så det er faktisk 8 yndige modeller å velge mellom i alt. Og hvis det skulle skje at du får tatt en ekte septumpiercing på et senere tidspunkt, så fortvil ikke, for denne modellen fås gudskjelov også som ekte septumpiercing med opalsten og kjededesign.

Detaljer
NameFake septumpiercing med opalsten og kjededesign
SKUFake-145
LåstypeClip-On
TypeFalsk septum
PlasseringSeptum
Diameter på ring10 mm.
MaterialeMessing
StentypeSyntetisk opal
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Fake septumpiercing med opalsten og kjededesign
Din vurdering:
Fake septumpiercing med opalsten og kjededesign