100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Earcuff med blomster og perler

kr 149,00
På lager

Her er det perfekte smykket til deg som ikke er piercet i ørekanten, men allikevel elsker looken av smykker der. Denne supersøte og sykt yndige earcuffen kan nemlig brukes helt uten piercinger.

Earcuffen er en ring med en åpning hvor endene avsluttes av en liten rund kule. Ringen settes på ørets ytre kant, hvor den sitter helt av seg selv. Det er super lett og så ser det bare så søtt og feminint ut når smykket sitter som det ypperste blikkfang, rett på ørekanten.

Denne spesifikke earcuffen er dekorert med et overdådig motiv av duggklare stener som funkler og glimter som en liten stjernehimmel i lyset. De mange klare stenene danner tilsammen et bedårende blomstermotiv, som runder en smule, så det legger seg perfekt langs ørekantens naturlige runding. Motivet er ytterligere dekoreret med noen skjønne perler, som komplimenterer looken av de mange stenene på vakkert vis.

Kjøp den søte earcuffen allerede i dag, og bli ballets dronning, eller i hvert fall bare festens midtpunkt, neste gang du skal ut med vennene dine.

Detaljer
NameEarcuff med blomster og perler
SKUFake-160
LåstypeClip-On
TypeEarcuff
Diameter på ring10 mm.
MaterialeMessing
FargeGull
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Earcuff med blomster og perler
Din vurdering:
Earcuff med blomster og perler