Fake nesepiercing med sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 19,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nå kan du få den skjønneste fake nesepiercingen med en enkel og diskre liten sten i, helt uten å være piercet i nesen. Dette flotte smykket ligner en liten klar ring av ptfe, som er et klart og bløtt plastmateriale med en sten der den går “inn i” nesen. I virkeligheten er det bare en bøyle som settes opp rundt nesen, hvor den presses sammen fra hver sin side så den sitter i spenn rundt neseboret.

På yttersiden er den dekorert med den lille stenen, akkurat der hvor selve bøylen munner ut i en flat ende som presser inn mot nesen. Det tilsvarende flate stykket på innsiden er naturligvis uten sten. Fordi selve bøylen er laget av klar plast, ser det ut som om det kun er den lille stenen som sitter der, som om det bare var en liten nesestav med en sten for enden. Du kan velge stenen i seks forskjellige flotte farger, alt etter smak og behag. Hvis du har mer enn en favorittfarge og synes det er vannskelig å velge, så er prisen også så lav at du forsåvidt kan kjøpe mer enn en nesering, uten å bli ruinert.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-64
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale PTFE / Bioplast
Er smykket limt? Ja
Farge Klar
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Mest behagelig
Karakter
Disse produktene har en nesten usynlig plastbøyle som ikke synes så godt mot huden. De klemmer heller ikke så hardt som mange av de med metallbøyle gjør, Review by Heidi
Super!!
Karakter
Elsker den virkelig! Man kan overhodet ikke se at den er fake og selv om den er plastikk går den heller ikke i stykker! Har dem i alle farger og elsker alle fargene på hver deres måte, kjøp dem når de er så billige!! Review by Hanne
Superflotte!
Karakter
Jeg var veldig i tvil om jeg ville ha en nesepiercing, dette er en fantastisk måte å se om det ville kle deg!! Endte med å bestemme meg for å bare gå med den i stedet for å få tatt en piercing. Review by Mia
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake nesepiercing med sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder