Pakke med 8 fake ringer

Tilgjengelighet: På lager

NOK 189,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er et utrolig godt slagstilbud til deg som elsker den rå looken av piercinger, uten selv å ha en. Her kan du nemlig få deg en samlepakke med hele 8 fake piercingringer som kan settes og brukes på veldig mange steder på kroppen, det er nesten kun din egen fantasi som setter grense.

Du kan naturligvis bruke den det klassiske stedet, nemlig i øret, hvor man veldig ofte ser at folk bruker ringer. Men du kan også være litt mer kreativ og bruke ringen i nesen, leppen eller kanskje navlen. Ringen er laget med en liten fjær inni, som skubbes tilbake når ringen "åpnes". Når smykket så først sitter på sin plass, vil det sitte i spenn på grunn av den lille fjæren, og på den måte sitte fast som en liten klemme.

Du får naturligvis de åtte ringene i åtte forskjellige farger. Fire av dem er holdt i forholdsvis klassiske farger, nemlig blank, svart, gull og rødtgull. Mens de fire andre er til gjengjeld litt mer dristige og består av en grønn, blå, lilla samt en lyseblå ring. Det er virkelig litt for enhver smak og noe til enhver tenkelig annledning.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-Pack-1
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
(Y)
Karakter
Så fine (Y) Review by ..
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Pakke med 8 fake ringer
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder