100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Pakke med 8 fake ringer

kr 239,00
På lager

Her er et utrolig godt slagstilbud til deg som elsker den rå looken av piercinger, uten selv å ha en. Her kan du nemlig få deg en samlepakke med hele 8 fake piercingringer som kan settes og brukes på veldig mange steder på kroppen, det er nesten kun din egen fantasi som setter grense.

Du kan naturligvis bruke den det klassiske stedet, nemlig i øret, hvor man veldig ofte ser at folk bruker ringer. Men du kan også være litt mer kreativ og bruke ringen i nesen, leppen eller kanskje navlen. Ringen er laget med en liten fjær inni, som skubbes tilbake når ringen "åpnes". Når smykket så først sitter på sin plass, vil det sitte i spenn på grunn av den lille fjæren, og på den måte sitte fast som en liten klemme.

Du får naturligvis de åtte ringene i åtte forskjellige farger. Fire av dem er holdt i forholdsvis klassiske farger, nemlig blank, svart, gull og rødtgull. Mens de fire andre er til gjengjeld litt mer dristige og består av en grønn, blå, lilla samt en lyseblå ring. Det er virkelig litt for enhver smak og noe til enhver tenkelig annledning.

Detaljer
NamePakke med 8 fake ringer
SKUFake-Pack-1
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeClip-On
TypeFalsk piercing
Diameter på ring10 mm.
MaterialeMessing
FargeBlandet
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Pakke med 8 fake ringer
Din vurdering:
Pakke med 8 fake ringer