Endeløs piercingring

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

En endeløs piercingring er som navnet sier en ring uten ender. Eller dvs. at den har to ender men når ringen er lukket vil den ligne en ring uten. Disse ringe brukes som alternativer til de alminnelige piercingringer hvor det normalt er en kule som lukkemekanisme. Ringen er fremstillt av ekte kirurgisk stål og fås både i alminnelig blank versjon og med en lekker farge du velger i boksen ovenfor.

Er du i tvil om hvordan en endeløs piercingring åpnes og lukkes eller har du bare litt vanskeligheter med det? Sjekk da ut videoen under:

En endeløs ring kalles også en segment ring. Smykket er slik som en kulering et universalt smykke som kan brukes i stort sett alle piercinger som for eksempel:

  • Brystpiercinger
  • Tragus piercinger
  • Helix piercinger
  • Intimpiercinger
  • Leppepiercinger
  • Nesepiercinger
  • Stort sett alle ørepiercinger

Hvis du er gal etter dette smykket eller andre ringer kan du med fordel investere i en ringåpner som er spesielt designet til å håndtere ringer av enhver art. En ringåpner fås selvfølgelig til en veldig fordelaktig pris her på shoppen.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-74
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (21)
Kjempegrei
Karakter
Jeg var overrasket over hvor enkel den var å sette i! Veldig fin, jeg bestilte mine i grønn. Om jeg skulle velge, så ønsker jeg at fargen hadde vært enda mer grønn om det er forståelig..;) Vil bestille igjen. Review by Potet
Fin, lett å lukke igjen
Karakter
Har ofte hatt problemer med å lukke disse ringene, men den her var ytterst samarbeidsvillig Review by Kat
Super
Karakter
Superfint produkt! Det er kun en ulempe - den tok virkelig lang tid å åpne og lang tid å lukke igjen.. Men mon tro det ikke bare er meg, som er uerfaren :P?

- anbefales helt klart! ;)
Review by Dilek
Er så flott i en septum
Karakter
Har kjøpt denne til min septumpiercing og den ser superflott ut. Dog litt vanskelig å lukke, men gir man seg tid til å finne ut av hvordan det fungerer er det kjempelett. overall er den alle pengene verdt og jeg vil helt klart anbefale denne til andre. Review by Karin
Super!
Karakter
Helt sikkert en god investering! behagelig å gå med, flott og når man først har sett videoen og vet hvordan man skal åpne den, går det hele som en lek! helt sikkert fem stjerner fra meg! :) Review by Selina
(nesten) super!
Karakter
Kjempeflott ring!!
Den faller da i hvertfall ikke ut - men ulempen er at den tok virkelig lang tid å åpne og VIRKELIG lang tid å lukke ... Men ellers er alt med smykket veldig bra!
Review by Josephine
Super!
Karakter
Jeg synes det var litt vanskelig å åpne og lukke ringen, så var nødt til å bruke tenger til det. Til gjengjeld er jeg ikke redd for at jeg mister den!

Det er en pen ring! Elsker den ^^
Review by Irene
Supert produkt
Karakter
Kjøpte 2 av disse ringene i sort, for snart 1 år siden og de er supre, jeg er så glad for dem og har hatt dem i siden jeg kjøpte dem..
Fargen er ikke falmet og produktet er super holdbart... :)

Kan kun anbefale dette produktet :)
Review by Jeanne Blixt
Superkult smykke
Karakter
Kjøpte dette smykket til mitt øre, og designet er bare utrolig kult. Der er ikke noe som river, eller sitter i klemme. Kan klart anbefales! Review by Amanda Bergholdt Quist
Min favoritt!
Karakter
Jeg har selv en slik i min septum (Diameter 0,8, og trådtykkelse 1,2), det er det, til dato, mest behagelige smykket jeg har hatt i. Og så ser det også flott ut! Jeg kan klart anbefale det her smykket. Det eneste "problemet" det kan være med dette smykket, er at det er vanskelig å åpne, men det gjør det jo også vanskelig å miste, så jeg har personlig ikke noe problem med det. Og i forhold til ringer med closure-balls, så er dette klart å foretrekke, i det at man, som før nevnt, ikke mister smykket. Review by Anna
Fint produkt
Karakter
Super fint produkt - Synes dog de er en smule tjukke til å bruke i ørene. Review by Marie
love love love
Karakter
Kjempelett hjemmeside å navigere, super levering( også selv om jeg bestilte den sent om ettermiddagen! Review by Charlotte
Perfekt til brystet
Karakter
Har kjøpt en av disse til brystet, etter at jeg fikk anbefalt dem - Det har jeg bestemt ikke angret!
Slutt med den 3. nippel, som jeg tror de fleste menn med kulering i brystet kjenner... og thumbs up for super service, fikk dem allerede dagen etter jeg hadde bestilt.
Review by Jakob
Stilig
Karakter
pircingen er lett å åpne og lukke (når man har satt seg inn i mekanismen) og videoen var utrolig hjelpsom. Review by B. Utt. Face
Superflotte smykker!
Karakter
Kjøpte disse ringene til mine 10 hull i ørene og er super glade for dem. De er veldig praktiske, flotte og har en god størrelse! Vil dog informere om at de i hvertfall for meg var utrolig vanskelige å få lukket igjen. Lette å åpne med video'en her fra siden, men lukkingen igjen krevde et ekstra sett hender ;)

Ellers super tilfreds, kan klart anbefales!
Review by IHM
Superpen i septumpiercing
Karakter
Denne piercingen er meget flott som en septum piercing. Jeg har den i sort. Den var overraskende lett å åpne og lukke, men kan forstille meg at den ville vært vanskelig å lukke andre steder på kroppen man ikke har like lett adgang til. Den eneste ulempen med den er, at etter ca. en måneds bruk begynte det sorte fargen å skalle av et sted, så man kunne se en liten sølv plett. Piercingen kan dog fortsatt brukes, og det ses kun hvis man ser godt etter. Review by Natascha
fantastiske
Karakter
Lette å åpne og lukke igjen. Servicen er i topp. Bestiller helt sikkert igjen. Review by Regina
Beste septum ring
Karakter
Jeg har ikke annet enn ros til denne ringen, jeg valgte den i sort og den er helt fantastisk, hadde litt kamp for å lukke den, men det er konsekvensen ved en endeløs ring, den er super flott! Og jeg kunne saktens finne på å kjøpe den i noen flere farger! Review by Jackeywolf
Som forventet
Karakter
De eneste ringene jeg bruker, de er super :) krever evt en tang til å lukke. Men de faller i hvertfall ikke ut! Bruker dem i leppen, nesen, septum, conch, vanlig hull i øret.. Review by NB
Super piercingring
Karakter
Super flotte og er faktisk ganske lette å lukke, det blir helt sikkert ikke siste gang jeg kjøper dem. Review by Nickie

Vare 1 til 20 av totalt 21

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Endeløs piercingring
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder