Plugg av tigerøye

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på jakt etter et stretchingsmykke som har en veldig naturlig look, så er denne kanskje noe for deg. Modellen er laget av den klassiske tigerøye stenen som har en brun farge som har utrolig mange nyanser.

Modellen er en klassisk saddle plugg som egner seg til ethvert ferdiggrodd stretch. Det anbefales kun å bruke disse i ferdiggrodde stretches, da saddle pluggene har det med å kreve et fleksibelt hull når de skal settes i. Modellen er 100% organisk og er derfor veldig velegnet til alle som ønsker en miljøbevist plugg.

Modellen fås i størrelser fra 3,2 mm. til 15 mm. Husk da dette er en organisk plugg, så vil det aldri være to plugger som er 100% like og størrelsene kan variere med 0,5 mm.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-38
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Stein
Farge Brun
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
:)
Karakter
Vakre plugs, som er deilige å ha i fordi de er så glatte. Huden kan dog ikke puste, som den kan med tre og horn, så bortsett fra tyngden, føles de som akryl. De to jeg fikk var meget forskjellige (en helt mørkebrun uten merker, og en stripete). Review by Sofie
Vakker plugg
Karakter
Det er deilig for øret, det er den første jeg har hatt men allikevel er den god og pen:) Review by Deilig
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg av tigerøye
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder