• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Pleieprodukter

20 artikler

per side

20 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Pleieprodukter til piercinger

Når man får utført en piercing, dannes det et sår på kroppen avhengig av hvor på kroppen man har fått den laget. Dette såret skal som alle andre sår bruke tid på å gro igjen. Med pleieprodukter fra BodyMod.no kan du gi din piercing og ditt sår de beste vilkår for å gro perfekt. Et perfekt grodd sår gir en perfekt utført piercing. Herunder kan du lese mere om hvordan du best passer og pleier dine piercinger.

Kjøp dine pleieprodukter til piercinger Hos BodyMod.no

Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av pleieprodukter til piercinger. Vi er meget beviste om at en piercing først blir riktig fin når den har fått masse pleie. Derfor kan du hos oss finne en masse forskjellige pleieprodukter til piercing, som alle kan hjelpe med å hele ditt piercingsår på den mest optimale måten.
I vårt utvalg av pleieprodukter kan du bl.a. finne desinfiserende spritservietter, isotonisk saltvannvattpinner med rensevæske og mye mer. Om du har fått laget en tungepiercing eller en navlepiercing, kan du hos BodyMod.no finne pleieprodukter til alle former for piercinger.

Jo bedre du er til å pleie din piercing, jo finere blir den

Det er ingen tvil om at man med en omhyggelig pleie av sin piercing, får en riktig flott og holdbar piercing. Det verste som kan skje når man nettopp har fått laget en piercing, er at det går betennelse i den. Betennelse kan være vanskelig å fjære. Derfor kan man likegreit pleie sin piercing optimalt fra start av. Med pleieprodukter til piercinger er du sikret en omhyggelig klinisk pleie.

Det er viktig å pleie sine piercinger

Hvis man ikke pleier sine piercinger godt nok går det som regel betennelse i dem. En betennelse kan meget hurtig ende med at man er nødt til å fjerne piercingen fra kroppen og la såret gro – og det er jo ikke akkurat det man ønsker hvis man nettopp har fått laget en ny og flott piercing.

Gode råd om hygiene

Når man akkurat har fått laget en piercing, er det viktig å holde såret så rent som mulig. Derfor bør man ikke begynne å pelle på sin piercing. Man bør heller ikke la sine venner røre den, da det hurtig kan oppstå betennelse i såret ved berøring. Det er viktig å la sin piercing få ro, slik at den kan gro optimalt. Har man fått utført en tunge- eller leppepiercing bør man ikke kysse noen før det er gått to til tre uker.
Husk altid at følge din piercers instruktioner, om korrekt rensning af din nye piercing.

Abonner på RSS Feed