100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Salt til hjemmelaget saltvann

kr 39,00
På lager

Saltvann er noe av det beste og mest naturlige du kan utsette dine piercinger for, hvis du har problemer med dem. Det krever dog at det ikke er tilsatt en masse stoffer eller bakterier, så man evt. gjør mer skade end godt. Bruk f.eks. ikke vanlig kjøkkensalt, da det ofte er bleket samt tilført jod eller saltvann direkte fra havet.

Havsalt inneholder fra naturens side nesten ingen jod og er derfor ideélt å bruke hvis du vil lage ditt egen saltvann. Havsalt kan kjøpes i helseforretninger eller du kan kjøpe det her i en liten mengde (20 gram), som allikevel gir opp til 4 liter saltvann.

Hva gjør du så, tenker du nok. Det er faktisk meget enkelt:

  1. Du tar ca. 2,5 dl. rent vann og tilføyer 1,25 gram (1/4 teske) salt til vannet.
  2. Så gir du vannet et oppkok, hvor du samtidig er sikker på at vannet har oppløst saltet.
  3. Valgfritt: Tilføy 2 dråper tetreolje til vannet og rør godt rundt.
  4. Vannet kjøles ned.

Heretter er blandingen klar til bruk og du kan nå "drukne" din piercing i væsken - Gjør det i ca. 5 minutter. Gjenta prosedyren morgen og kveld til det ikke lengre er problemer med piercingen.

Du kan med fordel lage en større mengde, som du oppbevarer kaldt i en steril beholder. Hver gang du skal bruke noe av væsken, heller du den ønskede mengden over i et annet glass, så den store beholderen ikke blir "infisert".
Bemærk vennligst at hvis du tilføyer tetreolje til din blanding, bør blandingen ikke benyttes til orale piercinger. Unnlater du tetreolje, er væsken også beregnet til orale piercinger, som f.eks. tungepiercinger.

Ønsker du ikke å lage ditt eget saltvann, har vi naturligvis også en ferdigblandet isoton saltvannsløsning med en smart sprayfunksjon.

Detaljer
NameSalt til hjemmelaget saltvann
SKUCare-Seasalt
TypeEtterbehandlingsprodukt
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Salt til hjemmelaget saltvann
Din vurdering:
Salt til hjemmelaget saltvann