Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

22 artikler

per side

22 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Hestesko til øyenbrynspiercing

Hestesko til øyenbrynspiercinger er veldig populært som piercingsmykke. Hesteskoen symboliserer som bekjent lykke og på grunn av dens symbolikk blir bert av mange. Andre velger også en hestesko som piercingsmykke fordi det er en kul måte å utsmykke seg på.

I teksten under kan du bli klokere på hestesko til piercinger. Du vil blant annet kunne lese mer om vårt spennende utvalg av hestesko. Du vil du også få et par tips og triks til hvordan du best holder din øyenbrynspiercing ren slik at du unngår betennelser og infeksjoner.

Stort utvalg av hestesko til øyenbrynspiercinger hos BodyMod.no

Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av hestesko til øyenbrynspiercinger. Hva enn du liker av metalliske farger slik som gull og sølv eller mere fargerike farger slik som grønn og lilla, så kan du i vårt utvalg av hestesko finne noe som passer til deg og ditt behov. Utover det å ha mange forskjellige farger, så finnes våre hestesko også i forskjellige former. Vi har bl.a. hestesko til øyenbrynspiercinger med spikes og kuler i endene.

Kvaliteten av våre hestesko er veldig høy. Hos BodyMod.no ønsker vi å tilbyde våre kunder kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Vi selger kun piercingsmykker som vi kan stå 100% for. Vi ønsker å tilby noen av Norges beste piercingprodukter levert med så bra kundeservice som overhodet mulig.

Piff opp din look med en hestesko

Ganske mange velger å kjøpe en hestesko til en øyenbrynspiercing fordi den kan piffe et look/outfit opp. Hvis du for eksempel synes at ditt outfit holder på å bli kjedelig og grått, så kan du med en hestesko hurtig bringe liv og glede tilbake i din look. Utrolig mange undervurderer kroppsutsmykning som en måte å kle seg på. Derfor bør du ta sjansen og kjøpe en hestesko som kan piffe ditt outfit og din personlighet opp på samme tid. Ett enkelt smykke kan ofte gjøre mer for din look end f.eks. en ny jakke eller en annen hårfarge.

Med vårt store utvalg av hestesko til øyenbrynspiercinger, har du de beste vilkår for å velge en hestesko som passer perfekt for deg.

Besøk vår informasjonsblogg og bli klokere på piercinger

Hvis du elsker piercinger og ikke kan få nok av dem, anbefaler vi at du besøker vår informasjonsblogg. På vår informasjonsblogg har vi masse spennende og inspirerende artikler som kan gi deg fornyet kunnskap innenfor piercingverdenen. På informasjonsbloggen kan du blant en masse annet lese om de forskjellige måter å bli piercet på, hvilke materialer man bruker i piercingsmykker og mye mer.

Hvis du etter å ha lest informasjonsbloggen stadig har noen spørsmål som du mangler svar på, så er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss. Så hjelper vi deg med å finne et svar på de spørsmålene du måtte ha.

Det er viktig å holde sin piercing ren

Hvis du vil sørge for at din piercing forholder seg ren og pen i fremtiden, så er det viktig å passe og pleie den jevnlig. Hos BodyMod.no seller vi også pleieprodukter som effektivt kan hjelpe deg med å rengjøre din piercing. Du kan lese mer om god hygiene på vår informasjonsblogg.

God fornøyelse med din hestesko til øyenbrynet.