100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Hestesko med innvendig gjenge og opalstener

kr 239,00
På lager

Er du på jakt etter en ny flott piercing til leppen, nesen eller øyenbrynet? Så sjekk ut denne fine hesteskoen, som med sin blanke look og vakre opalkuler, vil piffe opp en hver piercing. Hesteskoen egner seg også særdeles godt til en nipple piercing eller intimpiercing. Mulighetene er mange så det er nesten kun din egen fantasi som setter grenser for hvor dette smykket kan plasseres, så lenge målene passer til din piercing.

Opalsten er blitt dannet i naturen gjennom mange millioner av år, når en blanding av vand og silica fløt inn i revner og sprekker i jorden, hvor det langsomt ble herdet til det vi i dag kjenner som opalstenen. Stenen fås i flere forskjellige farger og du kan velge dette smykket i tre forskjellige slag. Opal er kjendt som en sjelfull sten som er god til å klarne opp i tankene og bringe følelsene til ro.

Velg selv din ønskede farge og bestill din nye hestesko med de vakre opalstenene allerede i dag. Vi vil så sørge for at ditt nye smykke finner veien direkte til din postkasse, med vår superraske levering.

Detaljer
NameHestesko med innvendig gjenge og opalstener
SKUHorseshoe-40
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeInnvendig gjenge
TypeHestesko
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum
Diameter på ring8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse3 mm.
StentypeSyntetisk opal
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Hestesko med innvendig gjenge og opalstener
Din vurdering:
Hestesko med innvendig gjenge og opalstener