Mattsvart hestesko

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

En hestesko kan brukes i et utall av piercinger. Det finnes nesten ikke en piercing hvor den ikke kan brukes. Kanksje er tungen ikke det mest opplagte valg til dette smykke, men ellers vil den passe godt i både en traguspiercing, en helixpiercing, en alminnelig ørepiercing og perfekt vil den være til en septumpiercing.

Smykket er som alle andre hestesko en åpen ring med en kule i hver ende. Den eneste forskellen på denne hestesko og alle andre, er fargen. De normale fargene er blanke metalliske farger hvor denne er belagt med en flott mattsvart overflate som vil gjøre smykket mer diskre å kikke på.

Smykket fås i forskjellige størrelser som du selv velger i boksen over. Så hvis du mangler et pent diskre smykke til din piercing, er det bare å bestille denne flotte hesteskoen i dag.

Kulestørrelsene er som følger:

1,2 mm. trådtykkese og 8 mm. diameter = 3 mm. kulediameter
1,2 mm. trådtykkese og 10 mm. diameter = 4 mm. kulediameter
1,6 mm. trådtykkese og 10 mm. diameter = 4 mm. kulediameter
1,6 mm. trådtykkese og 13 mm. diameter = 5 mm. kulediameter

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Horseshoe-30
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Farge Svart
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Skikkelig kult
Karakter
Super kult smykke, Passer til alt og ser utrolig tøft ut.
Fikk det og andre smykker bare to dager etter jeg bestilte super fornøyd.
Review by Trulsemann
Veldig pen som septumpiercing
Karakter
Dette smykket er valdig flott og simpelt i en septum piercing. Av mine 4 smykker, er det det smykket det har vært lettest å sette i, og det er også mitt yndlings.
Man må bare venne seg til, at smykket har ganske store kuler, men jeg synes selv at det er superflott. Kulerne sitter også tettere enn på mine andre hestesko piercinger.
Selv om det er en hestesko, kan jeg ikke skjule smykket ved å bøye det opp i nesen, fordi det er for stort og kulene sitter for tett, så det skal man være oppmerksom på.
Review by Natalie
Superflott til septum
Karakter
Jeg elsker virkelig dette her smykket, lett å sette i og SUPER flott på :3 I love it :D <3 Review by Miz
Endelig!
Karakter
Fikk jo endelig tak i hestesko som passet til leppa mi. Har snakebite og jeg er nå super fornøyd med dem! Og for en utrolig billig pris. Jeg slutter å handle på mine gamle nettbutikker, dette er et sted jeg vil bruke pengene mine på piercinger. Review by Blondepierca
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Mattsvart hestesko
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder