Sett av tre hestesko med selvlysende kuler

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Superkult smykkesett med tre hestesko i hver sin selvlysende farge. Selve hesteskoen er laget av ren kirurgisk stål mens kulene er laget av akryl, som lyser i mørket hvis de blir oppladet under en lampe. Du får hele tre hestesko i denne pakken i fargene blå, grønn og hvit.

Settet kan fås i to forskjellige størrelser. Du kan velge mellom en trådtykkelse på 1,2 mm. som har en diameter på 10 mm. eller en trådtykkelse på 1,6 mm. som har en diameter på 12 mm. En hestesko er et veldig godt allround smykke som kan brukes mange forskjellige steder, for eksempel i leppe, nese, bryst, øyenbryn, øre eller intimpiercinger. De er enkle å sette i og ser stilige ut i nesten enhver piercing.

Skynd deg å bestille dine tre flotte hestesko med det samme og snart vil du lyse opp i mørket på den absolutt kuleste måten.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Horseshoe-Pack-1
Antall enheter 3 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Akryl
Låstype Utvendig gjenge
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Sett av tre hestesko med selvlysende kuler
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Customer Product Images