Hestesko med metalliske akrylkuler

Velg din ønskede trådtykkelse under og vær oppmerksom på at:  • 1.2 mm. trådtykkelse = 10 mm. i diameter

  • 1.6 mm. trådtykkelse = 12 mm. i diameter

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Vil du bruke en hestesko til din piercing og må den gjerne være litt frisk å se på? Da er du havnet på det riktige stedet. Her finner du et piercingsmykke som kommer med kuler som virkelig har knallfarger. De har et flott perlebelegg, som langt fra er så "kjedelig" som alminnelige kuler av stål og de vil garantert gi enhver piercing en ny og spennende look.

Alle kulene er laget av akryl, så pass på å ikke spenne dem for hardt eller rense dem med sprit/alkohol. Fordelen med akryl er at de sitter utrolig godt fast selv om de ikke spennes så hardt som stålkuler, de veier nesten ingenting og så inneholder de ingen skadelige stoffer.

Selve hesteskoen er laget av ekte kirurgisk stål, så de frigir ingen nikkel. Når du velger din trådtykkelse, så merk deg at du samtidig også velger din diameter og kulestørelse. For velger du en trådtykkelse på 1,2 mm. blir din diameter 10 mm. og du får den levert med to stk. 4 mm. kuler.
Velger du en med 1,6 mm. trådtykkelse, blir din diameter 12 mm. og den blr leveret med to stk. 5 mm. kuler.

Den tynne trådtykkelsen er altså med sine mål ideel til blandt annet leppepiercinger, øyenbrynspiercinger og mange andre piercinger i ansiktet. Den tykke trådtykkelse på 1,6 mm. er med sine 12 mm. i diameter derimot super til mange intimpiercinger, brystpiercinger osv.

Hvis denne modellen er noe for deg, så er det bare med å slå til med det samme. Velg den fargen og størrelsen du ønsker i boksen ovenfor og kjøp nå.

Merk: Denne modellen finnes også med små svarte splashflekker: Hestesko med splashflekker og fargespill.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Horseshoe-34
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kulerne
Kulene er blitt overflatebehandlet for å oppnå et mere spennende look.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Hestesko med metalliske akrylkuler
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder