Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

21 artikler

per side

21 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Hestesko til ørepiercing

Hvis du gjerne vil ha et litt annerledes piercingsmykke til ditt øre, så er en hestesko et kjempegodt valg. Hestesko til ørepiercinger er et flott og populært piercingsmykke som er foretrukket av mange. Ikke bare er det et flott piercingsmykke, men hesteskoen er faktisk også et symbol for lykke og det er derfor en ekstra bonus å ha en hestesko som ørepiercing.

Under kan du lese mer om hestesko til ørepiercinger. Hvis du bl.a. gjerne vil vite mer om vårt utvalg av hestesko, så anbefaler vi deg å lese videre. Ved å lese videre får du også et par tips og triks om hvordan du vedlikeholder din piercing på en og sunn måte.

Stort utvalg av hestesko til ørepiercinger

Hos BodyMod.no har vi et omfattende utvalg av hestesko til ørepiercinger. Vi har hestesko i mange forskjellige farger og modeller. Så står du og mangler et nytt piercingsmykke til øret, kan du med fordel velge en hestesko fra vårt store utvalg. De fleste av våre smykker, som er formet som en hestesko, har enten en kule i hver ende eller en spike (kjegleformet spiss) i hver ende.

Vi tilbyr hestesko til ørepiercinger til veldig lave priser. Selv om prisene er veldig lave, går vi bestemt ikke på kompromiss med kvaliteten. Vi står for å levere en veldig høy kvalitet som både våre kunder og vi kan være stolte av. De produktene vi seller, er noe som vi kan stå 100% for. Derfor kan du alltid forvente et kvalitetsprodukt og en god kundeservice når du handler hos BodyMod.no

Slik vedlikeholder du din piercing

Hvis du gjerne vil sørge for at din piercing forblir pen og ren, så bør du spisse ørene (i dette tilfellet øynene). Hvis man gjerne vil vedlikeholde sin piercing på beste måte, så er det vigtig at man jevnlig får renset sin piercing. Hvis ikke man får renset piercingen jevnlig kan det hurtig oppstå bakterier og infeksjoner som i verste fall kan ende med at du er nødt til å fjerne din piercing fra kroppen – og det er der jo ingen som synes er særlig kult vel?

Hvordan renser jeg da min piercing tenker du? Du renser din piercing ved å kjøpe noen pleieprodukter som er spesielt egnet til den type piercing du har. Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av forskjellige pleieprodukter som alle kan hjelpe med å holde din piercing ren på en effektiv måte. I vårt utvalg har vi bl.a. isotonisk saltvann som er veldig effektiv til å rengjøre piercinger med.

Elsker du piercinger og vil gjerne vite mer om dem?

Hvis du kan svare ja på ovenstående spørsmål, så er vår informasjonsblogg helt sikkert noe for deg. Vi har nemlig en infoblogg, hvor vi jevnligt skriver spennende artikler om alt innenfor piercingbransjen. Det være nye piercingmetoder, nye materialer eller noe helt annet.

Hvis du gjerne vil vite mer om piercing, så bør du besøke vår informasjonsblogg. Har du et spørsmål du ikke kan finne svar på, så må du mer enn gjerne ta kontakt med oss. Så skal vi med glede hjelpe deg.

Så kjøp din neste hestesko her og la lykken falle rett ned på dine skuldre - God fornøyelse med din nye hestesko til din ørepiercing.