• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

12 artikler

per side

12 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Løse staver - finn din neste løse stav her

Løse staver er ideelle å kjøpe for deg som gjerne vil ha noen ekstra muligheter for utsmykning av din piercing. De løse stavene kan tas av og på etter behov og er generelt veldig lette å håndtere. Hvis du gjerne vil ha en piercing hvor du kan skifte mellom forskjellige smykker, så er en løs stav idéel å ha. Hvis du for eksempel pleier å gå med en piercingring, så kan det være utrolig tøft å gå med en stav for å prøve noe nytt.

I teksten under kan du lese mer om våre løse staver. Du kan bl.a. lese et par gode råd om hygiene. God fornøyelse med din løse stav til din piercing.

Stort utvalg av løse staver hos BodyMod.no

Hos BodyMod.no har vi et flott utvalg av løse staver i mange forskjellige farger og former. Du kan bl.a. finne løse staver av plast, buede løse staver, løse stave av titanium og mye mer.

Vi bestreber oss på å levere piercingsmykker til deg av meget høy kvalitet, men samtidig til overkommelige priser. Hos BodyMod.no går vi absolutt ikke på kompromiss med kvaliteten. Derfor kan du alltid forvente et piercingsmykke av utrolig høy kvalitet når du handler i vår nettbutikk.

Kjøp en løs stav til din øyenbrynspiercing

Du kan med fordel kjøpe en løs stav til din øyenbrynspiercing. Vi har nemlig løse buede staver og de passer perfekt til f.eks. en øyenbrynspiercing. Hvis du i forveien har en øyenbrynspiercing men synes staven enten er for lang eller kort, hvorfor ikke kjøpe en ny og flott løs stav? Med en ny og løs stav kan du igjen piffe ditt øyenbryn opp slik at det fremstår nytt og innbydende. Da vi har løse stave i mange forskjellige farger og i alle størrelser, burde det være mulig å finne en stav som passer til akkurat nettopp deg.

Løse staver kan også brukes til andre piercinger

Løse staver er ikke kun ideelle å bruke til øyenbrynspiercinger. Du kan også bruke dem til andre piercinger – for eksempel en navlepiercing. Hvis du synes at din navlepiercing har bruk for en ny lengde, så kan du med fordel kjøpe en løs stav som passer perfekt til deg. På den måte piffer du din navlepiercing opp igjen og det er ikke lengre et smykke som er for langt eller kort du går rundt med. Vi har et stort utvalg av løse staver, så du er veldig velkommen til å ta en kikk og bli fristet til å kjøpe din neste løse stav. Men det krever at din nåværende smykke er egnet til å kunne skifte stav.

Rens din piercing når du skifter den

Det er utrolig viktig å få renset sin piercing hver gang man skifter den. Ved å rense omhyggelig minsker man risikoen for infeksjoner markant. Et annet godt råd er å holde berøringen av piercingen på et minimum. Hvis ikke man har rene hender når man rører/piller ved piercingen, så kan det hurtig forekomme bakterier i piercingen, noe som kan lede til en betennelse. Hos BodyMod.no har vi også et stort utvalg av pleieprodukter. Ta en kikk på utvalget og gi din piercing de beste vilkårene for å holde seg sund og ren.