Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Løs buet stav av PTFE til gravide

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Som gravid kan det være vanskelig å beholde sin navlepiercing i takt med at magen blir større og større. Med denne løse staven er det masse plass til at magen kan vokse seg stor og rund, ettersom staven er utrolig lang. Den måler hele 50 mm hvor en normal navlepiercing kun er 10 mm.

Staven kommer uten topp- og bunnkule, så det enten noe du kan ta fra et eksisterende smykke eller noe du kan få kjøpt løst her. Vi anbefaler deg å bruke metallkuler, da metalltråd er noe sterkere enn tråd i en akrylkule. Samtidig anbefaler vi deg også å unngå retningsbestemte kuler, da det ikke er sikkert at du kan få en fremoverrettet sten til å vende utover - og det gir jo ingen mening at stenene vender inn mot magen.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Part-16
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Lengde 50 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i luftlinje og fra kule til kule. Dvs. at en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersiderne av kulene.
Materiale PTFE / Bioplast
Farge Klar
Låstype Utvendig gjenge
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Løs buet stav av PTFE til gravide
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.