Opp til 25% rabatt på bestselgere

25% rabatt på øresmykker

KJØP 3 OG BETAL FOR 2

Et nytt tilbud hver dag

Et nytt tilbud hver dag

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Kule av titan

kr 29,00
På lager

Er du en av dem som setter pris på å kunne kjøpe ekstra løse kuler som reservedel til dine piercingsmykker? Vi kan her tilby deg muligheten til å kjøpe disse luksuskulene av ren titan til dine tinaniumsmykker.

Kanksje har du kjøpt noen riktig gode piercingsmykker av titan fordi du er kvalitetsbevisst i ditt valg av smykker, som du så har vært så uheldig å miste en kule til. Det er det nå råd for med disse lekre kuler av titan i løskjøp. Det kan også være du bare ønsker å kjøpe noen ekstra kuler som reservedel når du kjøper titansmykker, for å være på forkant i fall uhellet skulle være ute - Og det vil vi gjerne gi deg muligheten til å kunne gjøre.

Alternativt vil du kanksje bare gjerne selv sette dine piercingsmykker sammen og så kan du med fordel ta et kikk på våre løse titandeler, sliksom de rette stavene, hestesko samt buede staver, som alle vil være et perfekt match til kulene her av titan. På den måten kan du selv mixe og matche dine smykker akkurat slik som du selv ønsker det.

Du velger enkelt din ønskede trådtykkelse samt kulestørrelse, før du legger din kule i kurven og går videre til bestilling. Skal kulen f.eks. brukes til en navlepiercing, vil standardmålet typisk være en trådtykkelse på 1,6 mm. samt en kulestørrelse på 5 mm. Målene avhenger helt av hvilket smykke kulen skal brukes til, så vær opmerksom på smykkets mål når du bestiller en løs kule til det.

Detaljer
NameKule av titan
SKUBall-32
LåstypeUtvendig gjenge
TypeLøs kule
MaterialeTitan
FargeBlank
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Kule av titan
Din vurdering:
Kule av titan