SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Piercingkule av akryl med perlelook

kr 23,20 Så lav som kr 29,00
På lager

Med denne kulne kan du få noe som ligner en ekte perle fra havets bunn. Men kulen er laget av akryl, så prisen er også deretter. Skulle vi selge den ekte varen ville prisen vært langt høyere, da høstingen av ekte perler er mer krevende enn det er å lage en kule av akryl.

Kulen finnes i flere forskjellige farger, som de også gjør i naturen. Samtidig kan de velges i flere størrelser og de to mest vanlige trådtykkelser, som er 1,2 mm. og 1,6 mm. En kule på 3 mm. med et gjenge på 1,2 mm. vil være perfekt til f.eks. en labret, hvis man ikke ønsker at det skal se for stort og voldsomt ut. Alternativt kan man samle sin egen navlepiercing med to kuler på 1,6 mm. i trådtykkelsen og 5 og 8 mm. i kulediameter. Med andre ord, så er det kun fantasien som setter gresner for hva disse løse kulene kan brukes til.

Velg bare din farge, din trådtykkelse og din kulestørrelse over. Kjøp samtidig et par stykker, så du alltid har en ny hvis du skulle miste en.
Bemerk dog at kulen, som tidligere skrevet, er laget av akryl. Det betyr at selve kulen faktisk er hvit og etterfølgende er blitt belagt med sin respektive farge. Den fargen vil med tiden forsvinne, alt etter hvordan man behandler den. Bruker man den f.eks. som en tungepiercing og har man det med å bite i kulen og slå den mot tennene, holder belegget ikke særlig lenge.

Detaljer
NamePiercingkule av akryl med perlelook
SKUBall-38
LåstypeUtvendig gjenge
TypeLøs kule
MaterialeAkryl
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, kulen
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Piercingkule av akryl med perlelook
Din vurdering:
Piercingkule av akryl med perlelook