Kule av 14 karat gull til kulering

Tilgjengelighet: På lager

NOK 429,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få en kule til din kulering. Det er dog ikke en helt vanlig kule - den er nemlig laget av 14 karat gull. Du kjenner deg sikkert igjen; du skal ta ut din kulering og så glipper kulen ut av hånden på deg og blir søkk vekk. Nå trenger du ikke bekymre deg om å kjøpe et helt nytt smykke, du kan bare kjøpe en ny kule. Det hadde også vært en dyr affære hvis du skulle kjøpe et nytt smykke hver gang en kule forsvant.

Kulen er som sagt laget av 14 karat gull og du kan få den i flere farger - f.eks. hvitt gull. Kulen finnes også i flere størrelser, både trådtykkelse og kulestørrelse. Du kan blant annet velge mellom en trådtykkelse på 1,2 mm. eller på 1,6 mm., alt etter hvilken trådtykkelse din kulering har. Kulen fås blant annet også i 3 mm. og 4 mm., så det er både mulighet for å skaffe seg en liten og diskret kule, samt en litt større og mer iøyefallende kule.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ball-41
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Kule av 14 karat gull til kulering
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder