• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

5 artikler

per side

5 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Løse piercingringe

Akkurat slik du har mulighet til å kjøpe løse piercingkuler samt staver, kan du naturligvis også kjøpe ringer i løskjøp. Det kan være du står og mangler en ring til noen stilige kuler du allerede har, eller at du kanskje bare gjerne selv vil ha lov til å designe ditt smykke fra bunnen av. Alternativt kan det også være at du bare gjerne vil ha litt reservedeler liggende i huset i fall noen av dine piercingsmykker skulle gå i stykker eller bli borte. Det har du nå altså muligheten til med våre ringer i løskjøp.

Løse hestesko

Hestesko er et utrolig anvendelig piercingsmykke som kan brukes til mange forskjellige piercinger, alt avhengig av målene selvfølgelig. Hos oss kan du finne løse hestesko i mange forskjellige farger samt størrelser, så det skulle være mulig for alle å finne noe som passer til akkurat deres piercing. Du kan både få løse hestesko av kirurgisk stål samt titanium, alt etter hva du selv foretrekker.

Ut over alminnelige løse hestesko i mange forskjellige størrelser og farger, kan du naturligvis også få løse twisterringer som også kan brukes til mange forskjellige formål. Kanskje er du lei av de alminnelige navlepiercingene og vil gjerne prøve med en løs twisterring i stedet, eller kanskje vil du gjerne forsøke deg på en twisterring i din leppepiercing. Mulighetene er mange og det er nesten kun fantasien som setter grenser.

Hvis du gjerne vil vite noe mer om hestesko og hvilke piercinger de er spesielt velegnede til, så er du velkommen til å lese mer om emnet på vår informasjonsblogg om hestesko.

Løse O-ringer

Du kjenner nok godt de små bløte gummiringene fra dine stretchingsmykker som kalles O-ringer. Dem kan du naturligvis også kjøpe i løskjøp i et hav av forskjellige størrelser og flere forskjellige farger. Utvalget av farger avhenger allikevel litt av hvilken størrelse du velger, men de mulige fargevalgene vil automatisk komme frem når du har valgt din ønskede størrelse.

O-ringer brukes vanligvis som små "stoppeklosser" på hver sin side av øret når smykket er satt i. På den måten faller ikke smykket ut av øret da o-ringene vil sørge for å holde det på plass. I noen tilfeller kan det være en fordel å velge en o-ring som er litt mindre enn selve smykket i diameter, da det vil sitte bedre fast.