100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Dermal av 14 karat gull med opalsten

kr 499,00
På lager

Her er den helt rette dermal anchor piercingen til den kresne og kvalitetsbevisste kvinne, som hverken vil gå på kompromiss med design eller kvalitet. Denne dermalen er både vakker og enkel med sitt stilfulle og tidløse design. På toppen ses en enkelt hvit opalsten, som holdes på plass av fire små fangarmer av guld som holder den yndefulle stenen godt og sikkert på plass.

Den runde hvite opalstenen fås i tre forskjellige størrelser, nemlig 3, 4 eller 5 mm, alt avhengig av om du ønsker et mindre diskret smykke, et stort og prangende smykke, eller kanskje noe midt imellom.

Selve smykket kan likedan fås i to forskjellige varianter av gull. Det er selvfølgelig det klassiske gyldne gull, som de fleste kjenner som den mest alminnelige form for gull. Dens varme gyldne glød har en deilig myk og feminint look. Men hvis du foretrekker den litt mer kjølige og stilrene looken, har du også muligheten til å velge denne skjønne dermalen i en flott blank variant i hvitt gull.

Detaljer
NameDermal av 14 karat gull med opalsten
SKUDermal-34
Trådtykkelse1.2 mm (Passer til 1.6 mm dermals)
TypeDermal topp
PlasseringAnti-øyenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kinn, Butterfly, Brystbenet, Spaltning, Hofter, Christina/Venus
StentypeSyntetisk opal
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Dermal av 14 karat gull med opalsten
Din vurdering:
Dermal av 14 karat gull med opalsten