Tang til dermal anchor disks

Tilgjengelighet: Utsolgt

NOK 259,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du en dermal anchor kjenner du med garantert til vanskelighetene med å skrue en ny topp i den eksisterende basen som sitter under huden. For det første er disken liten og for det andre kan den sitte et sted på kroppen som ikke er så lett å komme til.

Med denne tangen kan du få et fast grep rundt din disk slik at du lett kan dreie den ned i platen. Tangen er utstyrt med en liten rille i tangens kjøper, som gjør at du kan få fatt om din dermal anchor topp. Den passer til de mest normale mål, som er fra 3 mm. og opp til 6 mm. Når man først har fått et godt grep om sin topp, kan tangen låses ved hjelp av tre små "hakk", som med et lite twist lett kan løsnes igjen.

For nermere info, ta en kikk på produktbildene - De forklarer hele konseptet veldig godt.

Har du også problemer med å skru din gamle kule ut av din dermal, finnes det også en dermal anchor tang til dette formålet.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tool-18
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Farge Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Utrolig bra!!
Karakter
Denne gjorde bytting av dermal smykke lett som en lek...jeg har hatt problemer med å bytte smykke grunnet lange negler men denne tanga forandret det...anbefales sterkt :) Review by Irene
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tang til dermal anchor disks
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder