100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Dermal med stor sten

kr 79,00
På lager

Her ser du en skjønn og enkel dermal topp, som kan fås i så mange farger og størrelser at det nesten er umulig å ikke kunne finne en som passer til ethvert behov.

Dermals kan sitte mange forskjellige steder på kroppen, faktisk er det kun fantasien som setter grenser. Men plasseringen av en dermal har ofte en avgjørende betydning i forhold til størrelsen på smykket. Noen dermals er det meste av tiden plassert under klærne og bør derfor ikke være så store at de setter seg fast i klærne eller river det i stykker. Her kan det være en fordel å velge en diskret størrelse, som f.eks. modellen på 3 mm. Andre ganger sitter den kanskje et sted hvor den virkelig skal synes og fylle så mye som mulig. Da kan du velge å gå opp i en 4 eller 5 mm. dermal i stedet. Men legg merke til at denne dermalen er litt høyere enn andre dermals.

Denne dermalen er laget av rent kirurgisk stål og fås i ni vidunderlige farger som varierer fra klassisk klar, feminine pasteller, klare sjokkfarger og helt til kullsort. Bruk litt tid på å tenke over ditt valg av stenfarge da dette smykket har et meget varieret uttryk, alt avhengig av hvilken modell man velger.

Og skulle du være i tvil, så er det naturligvis kun toppen du betaler for, selve basen som sitter under huden følger ikke med.

Detaljer
NameDermal med stor sten
SKUDermal-24
Trådtykkelse1.2 mm (Passer til 1.6 mm dermals)
TypeDermal topp
PlasseringAnti-øyenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kinn, Butterfly, Brystbenet, Spaltning, Hofter, Christina/Venus
MaterialeKirurgisk stål
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Dermal med stor sten
Din vurdering:
Dermal med stor sten