Dermal med stor sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en skjønn og simpel dermal topp, som kan fås i så mange farger og størrelser at det nesten er umulig å ikke kunne finne en som passer til ethvert behov.

Dermals kan sitte mange forskjellige steder på kroppen, faktisk er det kun fantasien som setter grenser. Men plasseringen av en dermal har ofte en avgjørende betydning i forhold til størrelsen på smykket. Noen dermals er det meste av tiden plassert under klærne og bør derfor ikke være så store at de setter seg fast i klærne eller river det i stykker. Her kan det være en fordel å velge en diskret størrelse, som f.eks. modellen på 3 mm. Andre ganger sitter den kanskje et sted hvor den virkelig skal synes og fylle så mye som mulig. Da kan du velge å gå opp i en 4 eller 5 mm. dermal i stedet. Men legg merke til at denne dermalen er litt høyere enn andre dermals.

Denne dermalen er laget av rent kirurgisk stål og fås i ni vidunderlige farger som varierer fra klassisk klar, feminine pasteller, klare sjokkfarger og helt til kullsort. Bruk litt tid på å tenke over ditt valg av stenfarge da dette smykket har et meget varieret uttryk, alt avhengig av hvilken modell man velger.

Og skulle du være i tvil, så er det naturligvis kun toppen du betaler for, selve basen som sitter under huden følger ikke med.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Dermal-24
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Dermal med stor sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder