Tang til dermal anchor

Tilgjengelighet: På lager

NOK 259,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har vi et verktøy som nesten er uunnværlig når man har en dermal.

De fleste som har en dermal anchor kjenner til det å måtte skifte toppkulen - Det kan være en smertefull affære da platen under huden kan snues med.
Det er meningen at vevet under huden skal hefte seg rundt platen, så platen blir "en del av kroppen". Men når man vil skifte toppkulen kan den noen ganger sitte så godt fast at man river platen under huden med rundt. Det gjør denne tangen nå om på.

Tangen er rent faktisk verdens tynneste dermal anchor tang, så du lett og uten problemer kan få den under toppkulen og klemme rundt om den stangen som går opp gjennom huden. Tangen er ca. 13 cm. lang og under 1 mm. høy og er forsynt med en fordypning i hver side av klemmearmene, så den kan klemme om staven. (Se bildet over).

Når du først har fått fatt om staven, er det en låsemekanise i tangen som gjør at den blir ved med å klemme, så du lett og enkelt kan skru toppkulen av.

Så har du før hatt trøbbel og problemer med å skifte dine toppkuler på dine dermals, da er dette et perfekt kjøp til et smertefritt skift av dermal toppkuler.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tool-19
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Farge Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tang til dermal anchor
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder