Buet ptfe stav i mange farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få deg en ny frisk øyenbryns, bryst eller intimpiercing, som ut over sin mangfoldighet i farger, også er deilig behagelig å ha på. Her kan du nemlig få gaflet til deg en super fet buet PTFE stav, som er bløt og fleksibel i staven, så den vil følge din huds naturlige bevegelser når smykket er i bruk. Du vil nesten ikke merke at du har den i og det må da om noe være definisjonen på et behagelig smykke.

Ut over å være behagelig er PTFE også perfekt til folk som plages med nikkelallergi, for PTFE er 100% nikkelfritt og dermed et materiale du kan være helt trygg med å velge. Denne buede stav fås i 8 skjønne farger som spenner fra en diskre klar variant og over i flere sprelske samt sterke farger, som om det er skapt til å bli sett.

Vær oppmerksom på at den buede staven, ut over å finnes i 8 forskjellige farger, også finnes i to forskjellige størrelser - Velger du en kulestørrelse på 3 mm. er staven 8 mm. lang og ved 4 mm. er den 10 mm. lang.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Banana-29
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale PTFE / Bioplast
Det finnes ikke nikkel i bioplast, som dette smykket er laget av. Bioplast er 100% sikkert å bruke i en piercing og er bl.a. kjent for å være godt for tennene.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Buet ptfe stav i mange farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder