SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Brystpiercing med hjerteform og sten-22%

kr 124,02 Så lav som kr 159,00 -22%
På lager

Denne brystpiercingen har faktisk en stav på 16 mm. Men pga. det hjertelignende mønsteret går litt av stavens lengde, siden staven går gjennom to ringer som er ca. 1 mm. tykke. Dermed blir det frie stykket i hjertet 14 mm. Generelt er dette smykket laget til kvinner med små brystvorter, siden det fra staven og ned til hjertets innvendige bunn, kun er omkring 4 mm.
Men når smykket først har funnet sin rette eier og det sitter på sin plass, blir det nok heller ikke smukkere, når smykket med sine hjertelignende vridninger omkranser ens brystvorte. Hjertet er brutt i toppen, hvor hjertets ender folder seg innover. Følger man hjertet ned langs kanten støter man på hver side på to små klare stener som sitter likeved siden av enda to hjerter. I bunnen av det store hjertet er det også plassert en sten, hvorfra det via et bindeledd henger enda en sten, som prikken over i'en. Stenen i anhenget er dessuten dråpeformet, så det ser ut som om det faller en dråpe fra hjertet.

Staven er laget av kirurgisk stål og selve hjertet er laget av belagt messing. Du bestemmer selv hvilken farge ditt belegg skal ha. Den mest normale fargen er den blanke, så hvis du ønsker deg litt mer farge til din brystpiercing, prøv den gullfargede modellen eller den mer sjeldne fargen rosegull.

Detaljer
NameBrystpiercing med hjerteform og sten
SKUNipple-85
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNippelskjold
PlasseringNippel
Lengde14 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystpiercing med hjerteform og sten
Din vurdering:
Brystpiercing med hjerteform og sten