100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Brystskjold med takker og buer-22%

kr 100,62 Så lav som kr 129,00 -22%
På lager

Er du utstyrt med små fine brystvorter fra naturens hånd? Da har vi her det helt perfekte brystskjoldet til deg. Piker med små brystvorter må ofte gå uten brystskjold, fordi smykkene blir for store og voldsomme i forhold til piercingen. Men det har vi her rådet bot på, med dette utrolig fine og feminine lille brystskjoldet, som har en indre åpning til brystvorten på bare 11 mm.

Samtidig er det søte smykket designet med lette linjer og massevis av luft i det imponerende mønsteret av takker og buer, så det holdes både lett og luftig å bære. Det ser både smart og moderne ut, samtidig med at funksjonaliteten er helt i topp.

Du velger selv om du ønsker den blanke, den gullfargede eller den rosegullfargede modellen, som alle er like vakre på hver sin unike måte. Smykket holdes på plass med en tradisjonell lukkekule for hver sin ende av den 19 mm. lange staven som er diskret plassert på insiden av det flotte skjoldet.

Din nipple vil stråle som en glad liten sol med dette praktfulle brystskoldet, så skynd deg til tastene og bestill din personlige favoritt.

Detaljer
NameBrystskjold med takker og buer
SKUNipple-83
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNippelskjold
PlasseringNippel
Lengde19 mm.
Diameter på ring11 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystskjold med takker og buer
Din vurdering:
Brystskjold med takker og buer