SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Brystpiercing med stenbue-22%

kr 147,42 Så lav som kr 189,00 -22%
På lager

Du ser her det perfekte smykke til henne som gjerne vil være både frekk og feminin på samme tid, når det kommer til den intime piercingen i brystvorten. Denne brystpiercingen er laget i et stilrent design av kirurgisk stål, med en flott og helt blank rund ring som omkranser brystvorten.

Unnersiden av den blanke ringen er dekorert med runde fasettskårte stener, som her fås i flere forskjellige fargekombinasjoner. Stenbuen består av fem store runde stener samt fire mindre runde stener, som sitter plassert skiftevis. De små stenene er klare ved alle fire variantene mens de store stenene fås i forskjellige farger. Du kan selvfølgelig også bare velge smykket med lutter klare stener hvis det er den klassiske og stilrene looken du går etter. Men hvis det gjerne må være litt sprell på fargene, har du også muligheten til å prøve en med enten røde, rosa eller turkise stener.

Smykket åpnes og lukkes enkelt med en av de 5 mm. store lukkekulene, som sitter for hver ende av staven. Kulene er, som resten av smykket, holdt i den rene blanke looken, så stilen er enkel og lik hele veien igjennom.

Detaljer
NameBrystpiercing med stenbue
SKUNipple-54
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNippelskjold
PlasseringNippel
Lengde19 mm.
Diameter på ring10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystpiercing med stenbue
Din vurdering:
Brystpiercing med stenbue