Laster inn...

Brystpiercing med rundt skjold og klare stener

kr 169,00
På lager

Her ser du en vakker og stilfull brystpiercing med rundt skjold og diamantlignende klare stener som pynter hele smykkets kant, det er i sannhet et smykke som er enhver gudinne verdig. Dekorer ditt bryst med dette fantastisk flotte brystskjoldet og du vil føle det som om du var selveste Cleopatra.

Et brystskjold er et ekstra flott nipple-smykke, sammenlignet med alminnelige brystpiercinger som staver eller ringer. Et brystskjold består nemlig, utover selve staven, av et helt skjold eller en ramme som legger seg hele veien rundt brystvorten, som på den måten virkelig kommer på display på flotteste vis.

I dette tilfellet er det snakk om en rund kant av kirurgisk stål, som er tett besatt med skinnende klare stener hele veien rundt. Alle stenene holdes hver enkelt spesielt på plass av en liten "klamme" som griper rundt stenen fra yttersiden. Plasseringen av den lille klammen på hver eneste sten, får alle de klare stenene til å ligne små skinnende dråper. Det er et ytterst gjennomtenkt design som lyser langt vekk av feminin tidløshet.

Detaljer
SKUNipple-4
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNippelskjold
Lengde13 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
FargeKlar
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystpiercing med rundt skjold og klare stener
Din vurdering:
Brystpiercing med rundt skjold og klare stener