100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

14 karat gull neseskrue med stjernesten

kr 399,00
På lager

Hvis du leter etter den perfekte gaven, enten til en du er glad i eller bare til deg selv, så har du landet på det riktige stedet. Denne yndige neseskruen er laget av 14 karat ekte gull så ren kvalitetsmessig blir det ikke bedre. Men ut over materialet, så er selve designet også virkelig lekkert og stilfullt. Neseskruen her er nemlig utstyrt med en liten yndig sten som er formet som en stjerne. Det er både enkelt og feminint på samme tid - En kombinasjon som de fleste jenter vil sette stor pris på.

Kanskje leter du etter en gave til en søt pike du kjenner eller kanskje er du selv jenta som trenger til noe nytt og gjerne vil unne deg selv litt ekstra luksus. Uansett hva så er denne flotte neseskruen av 14 karat gull i hvert fall et riktig godt valg.

Du kan velge din stjernesten i fire forskjellige farger i enten vanlig gull eller blankt hvitt gull.Den klare modellen er nok den mest klassiske, mens den lilla samt turkise er farger som vil bli lagt ekstra merke til. Skal det til gjengjeld været så jentete og feminint som det overhodet kan bli, så vil den rosa varianten være en sikker hit.

Detaljer
Name14 karat gull neseskrue med stjernesten
SKUNose-60
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNeseskrue
PlasseringNesebor
Lengde7 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:14 karat gull neseskrue med stjernesten
Din vurdering:
14 karat gull neseskrue med stjernesten