Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Enkel endeløs vridd ring av 14 karat gull

kr 639,00
På lager

Er du på utkikk etter et nytt og spennende smykke til din piercing og har ønsker du samtigid ikke å gå på kompromiss med kvaliteten? Da er denne enkle endeløse ringen med vridd design kanskje noe for deg. Ringen er nemlig laget av 14 karat gull, så du er sikker på at smykket aldri mister sin flotte farge eller skader kroppen på noen måte.

Smykket har avrundede kanter, en flott og tydelig vridning og frem for alt, et kjempeflott skinn fra gullet. Du velger selv hvilken av våre gullvarianter du ønsker og din størrelse, slik at du får noe som passer perfekt til din piercing.

Ringen lukkes og åpnes lett ved å gi den en liten twist, hvilket gjør at formen holdes og at smykket ikke blir skjevt. Den lette åpne- og lukkemetoden gjør smykket brukbart for de fleste, siden det ikke krever noen spesiell erfaring for å ta smykket i bruk.

Detaljer
NameEnkel endeløs vridd ring av 14 karat gull
SKURing-112
LåstypeTwist
TypeEndeløs ring
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nesebor, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Klitoris hette
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Enkel endeløs vridd ring av 14 karat gull
Din vurdering:
Enkel endeløs vridd ring av 14 karat gull