Neseskrue av 14 karat gull med blomst

Tilgjengelighet: På lager

NOK 449,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne neseskruen av 14 karat gull er utstyrt med den søteste lille blomst på fronten. Blomsten er laget ved å sammensette syv små stener, hvor seks av dem er plassert i en sirkel og den syvende stenen er plassert i midten som blomstens sentrum. Alle stenene holdes på plass med små fangarmer, så det er altså ikke brukt noen former for lim som kan løsne så stenene faller ut.
På bildet over ser hele smykket en anelse stort og voluminøst ut, men det er zoomet godt inn på smykket for å vise de små detaljene. Hele herligheten er dog kun omkring 4 mm. i diameter, så alle de små detaljene og de små stenene flyter ut i ett og gir et helhetsbilde av en vakker blomst.

Materialet er som sagt 14 karat gull. Her velger du selv om du vil ha smykket i vanlig gull eller om du vil ha den mer nøytrale hvitt gull. Begge modellene er 14 karat og er fullstendig identiske - Det er utelukkende gullvarianten som er forskjellen.
Det frie stykket fra baksiden av blomsten til hvor neseskruen begynner å bue, måler ca. 6 mm. Tykkelsen på staven er 0,8 mm., så smykket passer også til deg som har fått din nesepiercing satt med pistol.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-171
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Neseskrue av 14 karat gull med blomst
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder