SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Tunnel med splash flekker og gjenge

kr 111,20 Så lav som kr 139,00
På lager

Her er den helt rette tunnel til deg som elsker sprell og farger i dine stretching smykker. Denne fete tunnel er laget av kirugisk stål og fås i mange forskjellige størrelser og farger, alt fra 3 mm. i diameter og helt opp til 16 mm. Den flotte tunnelen er designet så det ser ut som om en malerpensel med allverdens farger er ristet over smykket. De flotte splash flekkene er holdt i farger som alle komplimenterer hverandre godt rent fargemessig.

Denne tunnel er laget med høye kanter i begge endene så man er sikker på at den sitter godt fast i øret. Den innvendige dybden fra kant til kant er 6 mm. mens den fulle dybden av smykket er 10.5 mm. Den flotte tunnelen er naturligvis laget med skruegjenger i den ene enden, så den er både enkel og praktisk å få inn og ut. Du skrur ganske enkelt bare den ene enden av og fører din tunnel gjennom øret, hvor du etterpå skrur den på igjen og så sitter smykket som det skal. Mye letter blir det ikke.

Skynd deg å bestille en av de flotte fargerike tunnels allerede i dag og vær sikker på å skape oppmerksomhet så snart du får dine nye tunnels satt i ørene.

Detaljer
NameTunnel med splash flekker og gjenge
SKUTunnel-109
LåstypeUtvendig gjenge
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10.5 mm.
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel med splash flekker og gjenge
Din vurdering:
Tunnel med splash flekker og gjenge