SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Tunnel av akryl med innvendig gullmønster

kr 87,20 Så lav som kr 109,00
På lager

Denne flotte sorte akryltunnel er belagt med et kjempestilig gullmønster på innsiden av smykket. Det blir ikke mye flottere eller mer bling enn med denne lekre tunnel som på grunn av sin bløte bue har en utrolig god passform i øret.

Gullmønsteret er lagt inn i selve materialet så det er altså ingen løse stener eller noe i den retningen. Det er ganske enkelt en helstøpt del av smykket som glitrer og glimter når lyset rammer den fra forskjellige vinkler.

Velg selv mellom 8 mm. i diameter og helt opp til 25 mm. Jo større ditt stretch er jo større må også tunnelen være og jo mer tydelig vil det innvendige mønsteret også være når den sitter i øret. Så her har vi faktisk et smykke hvor man godt kan si, jo større jo bedre :-) Av samme årsak fører vi heller ikke denne tunnel i mindre enn 8 mm. da vi synes det er viktig at det flotte mønsteret kommer ordentlig til sin rett.

Så hvis du liker en annerledes funky stil med masser av bling og glimt, så er denne flotte sorte tunnel med gullmønster, helt sikkert noe for deg. Alternativt kan du også sjekke vår tunnel med innvendig mønster av muslingskall ut, det er nøyaktig samme modell, bare med et annerledes mønster.

Detaljer
NameTunnel av akryl med innvendig gullmønster
SKUTunnel-105
TypeTunnel
MaterialeAkryl
DybdeVarierende
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel av akryl med innvendig gullmønster
Din vurdering:
Tunnel av akryl med innvendig gullmønster