Tunnel av akryl med innvendig muslingskall

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nå kan du få denne super smarte tunnel av sort akryl, med et kjempeflott innvendig mønster. Denne tunnel er buet for bedre passform i øret og fås i mange forskjellige mål. Du velger selv din ønskede størrelse, som går fra 8 mm. og helt opp til 25 mm. i diameter.

Det er nettopp det innvendige mønster som gjør denne tunnel så unik og annerledes i forhold til så mange andre. Mønsteret forestiller små stykker av muslingskall, som er trykket ned i det sorte akryl, på innsiden av smykket. De flotte skallene rangerer i mange forskjellige farger, alt avhengig av hvordan lyset faller på dem.

Når mønsteret sitter på innsiden av en tunnel vil det komme bedre til sin rett, jo større smykket er. Derfor kan disse tunnels også kun fås fra 8 mm. og oppover så mønsteret med sikkerhet vil bli sett og lagt merke til.

Hvis du foretrekker gull og bling kan du med fordel ta en kikk på vår tunnel av akryl med innvendig gullmønster i stedet, som er nøyaktig samme modell, bare med gullmønster i stedet for muslingskall.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-104
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Farge Svart
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel av akryl med innvendig muslingskall
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder