Tunnel av kirurgisk stål med livets tre

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne vanvittig flotte tunnelen, er nok et av de kuleste stretch smykker du noensinne kommer til å se. Motivet av Livets Tre er usedvanlig detaljert, og er skåret direkte ut av det blanke stålet på fronten av denne super flotte tunnelen. Treet er dessuten dekorert med skjønne klare stener som fremstår som dugg-tunge blader.

Treet er, på toppen av å være så utrolig flott laget, også bærer av en sterk symbolikk. Livets Tre er et symbol som rommer flere betydninger. Det er blant annet blitt brukt i nordisk mytologi, som en forestilling om et verdenstre som forbinder himmel og jord. I det gamle testamentet var det derimot symbolet på evig liv, som mennesket mistet da det spiste av kunnskapens tre. Symbolikken går mange hundre år tilbake men har fortsatt like sterk betydning i dag som det hadde i den fjerne fortid.

Treet er pent rammet inn av et mønster av vridninger som harmonerer flott med selve treets mønster. Den nydelige tunnelen fås dessuten fra kun 6 mm. i diameter, og helt opp til et stretch på 25 mm. Jo større en størrelse du bruker, desto flottere og mer tydelige blir detaljene i motivet selvfølgelig også. Den minste størrelsen på 6 mm. har kun plass til to stener i designet, mens resten er utstyrt med fire klare stener.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-141
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 15 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket limt? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel av kirurgisk stål med livets tre
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder