100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tunnel av kirurgisk stål med livets tre

kr 139,00
På lager

Denne vanvittig flotte tunnelen, er nok et av de kuleste stretch smykker du noensinne kommer til å se. Motivet av Livets Tre er usedvanlig detaljert, og er skåret direkte ut av det blanke stålet på fronten av denne super flotte tunnelen. Treet er dessuten dekorert med skjønne klare stener som fremstår som dugg-tunge blader.

Treet er, på toppen av å være så utrolig flott laget, også bærer av en sterk symbolikk. Livets Tre er et symbol som rommer flere betydninger. Det er blant annet blitt brukt i nordisk mytologi, som en forestilling om et verdenstre som forbinder himmel og jord. I det gamle testamentet var det derimot symbolet på evig liv, som mennesket mistet da det spiste av kunnskapens tre. Symbolikken går mange hundre år tilbake men har fortsatt like sterk betydning i dag som det hadde i den fjerne fortid.

Treet er pent rammet inn av et mønster av vridninger som harmonerer flott med selve treets mønster. Den nydelige tunnelen fås dessuten fra kun 6 mm. i diameter, og helt opp til et stretch på 25 mm. Jo større en størrelse du bruker, desto flottere og mer tydelige blir detaljene i motivet selvfølgelig også. Den minste størrelsen på 6 mm. har kun plass til to stener i designet, mens resten er utstyrt med fire klare stener.

Detaljer
NameTunnel av kirurgisk stål med livets tre
SKUTunnel-141
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde15 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel av kirurgisk stål med livets tre
Din vurdering:
Tunnel av kirurgisk stål med livets tre