• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

12 artikler

per side

12 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Tungepiercing av plast

En tungepiercing som er korrekt plassert bør ikke gnisse mot hverken tenner eller gane, men allikevel er tungepiercing av plast alltid en god idé. Uansett plassering kan man nemlig ikke utelukke at kulene innimellom vil gnisse mot tennene, og dermed kanskje lage skade på tennene. Så å velge tungepiercinger med enten plast-kuler eller plast igjennom er alltid en god idé.

Tungepiercing og tannskader

Tannskader som følge av tungepiercinger er dessverre ikke et sjeldent fenomen og skyldes spesielt dårlig plassering av smykket fra piercerens side. Andre gange skyldes det at pierceren har valgt å lage din piercing selv om tungen ikke er lang nok. Det er derfor utrolig viktig at du kun benytter en dyktig piercer og er uhellet ute eller du bare vil være ekstra sikker, så velg en tungepiercing av plast.

Velg tungepiercinger i plast for dine tennes skyld

Plast er kanskje en feil betegnelse, for de fleste av våre piercingsmykker til tungen er laget av akryl eller PTFE. Begge materialer er utrolig skånsomme mot dine tenner og tannkjøtt. Vi kan selvfølgelig tilby deg en masse forskjellige designs du kan velge imellom og hvis du søker noe spesielt som vi ikke har er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice - Vi kan kanskje bestille det spesielt for deg.

Går plast lett i stykker?

Et problem mange har med tungepiercinger laget av plast er at de kan gå i stykker. Det skjer vanligvis bare pga. en av to årsaker.
Man tømmer sterk alkohol på dem når man renser dem. Akryl er et materiale som absolutt ikke er glad for sterk alkohol, slik som sprit. Bruk kokende vann og isotonisk saltvann i stedet for hvis du ønsker å rense dine piercingsmykker av plast.

Man kommer til å tygge på dem - Men så er det kun en god ting. For kjenner du en som har bitt sin tungepiercing i stykker eller har du selv prøvd det, så er det absolutt ikke en god idé å skifte tilbake til metall. Går smykkene i stykker så er det kun et tegn på å dine tenner er blitt reddet. For plasten går nemlig i stykker før dine tenner, så vær glad for at det ikke var en metallkule som ødela dine tenner og kun et smykke til under en femtilapp..