SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tungepiercing med tofarget pille

kr 49,00
På lager

Legg pillen midt på tungen, tip hodet bakover og svelg. Slik pleier man å gå frem nå man skal sluke en pille, men her kan du få deg en pille som blir liggende på din tunge uansett hva du gjør. Du får nemlig her en evighetspille i form av denne fete og litt frekke tungepiercingen.

Staven på denne tungepiercingen er laget av kirurgisk stål mens bunnkulen og den frekke tofargede pillen er laget av akryl, som er et deilig skånsomt materiale å bruke i munnen. Akryl er et plastmateriale som utover å være nikkelfritt, også vil skåne dine tenner samt tannkjøtt mest muligt under bruk.

Den tofargede pillen er i naturtro størrelse og er 16 mm. hvilken noenlunde svarer tll størrelsen på en panodil. Denne pillen er allikevell langt fra bare hvit som en alminnelige panodil. Det du har med å gjøre her er en flott eksotisk pille som fås i hele syv forskjellige fargekombinasjoner. Den ene halvdelen av pillen er hvit på alle modellene mens den andre halvdelen er den fargen som du selv velger. Bunnkulen vil også ha den fargen som du selv velger.

Så skynd deg å velg din foretrukne farge og få din nye pille som ikke kan svelges sendt direkte til postkassen med vår alltid hurtige levering.

Detaljer
NameTungepiercing med tofarget pille
SKUTongue-68
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeTungestav
PlasseringTunge
Lengde16 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeAkryl
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tungepiercing med tofarget pille
Din vurdering:
Tungepiercing med tofarget pille