• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

36 artikler

per side

36 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Simple tungepiercinger

En tungepiercing behøver ikke alltid å være fyllt med all verdens logoer, spesielle utformninger eller ville farger. Noen gange er det fint med en simpel tungepiercinger, uten alt det ekstra.

Tungepiercinger med stein

I denne kategori finner du bl.a. tungepiercinger med og uten stein i forskjellige farger og i enkelte tilfeller en ring i toppen. Men villere blir det heller ikke. Piercingsmykkene med stein, er så vanlige at vi har valgt å kalle dem for simple. De er deilig elegante uten å være for mye. Det samme gjelder tungepiercinger som er gullbelagt eller kanskje i 100% plast. Vi anbefaler at du med jevne mellomrom bruker isotonisk saltvann til å rense din tungepiercing med smykket i. Dette bør også gjøres etter din tungepiercing er ferdiggrodd, for å holde både tunge og smykket fint.

Tungepiercinger som lyser i mørket

De mest populære piercinger til tungen i denne kategori er modellene som lyser i mørket. De fås både i enkeltsalg eller som pakketilbud, hvor man får alle seks farger for kun 99,- kr. Smykkene skal lades opp av solen eller elektrisk lys for at de skal lyse i mørke – akkurat slik som ganske vanlige glow in the dark piercingsmykker.

En tungepiercing med ring

Hvis du aldri har sett en tungepiercing med ring i toppen før, vil du sikkert ikke betrakte den som et simpelt piercingsmykke - Men det er det faktisk, eller rettere sakt kan bli. For selv om ringen får smykket til å se veldig spesielt ut, så vil man til enhver tid lett kunne ta den lille ringen av og vips så er tungepiercingen simpel igjen. Derfor er det snakk om en piercing som ligger litt i en gråsone. Så prøv en tungepiercing med ring hvis du gjerne vil ha muligheten for å kunne skifte mellom et spesielt og et simpelt smykke, uten å skulle ta hele staven ut.