Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 69

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 69

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Tungepiercing

En tungepiercing blir stadig mer og mer populær, men det er også en piercing som alt for ofte lages feil. Bli litt klokere på tungepiercinger her.

Tungepiercing og hvilke smykker du kan bruke

En tungepiercing lages alltid med en rett stav, også kalt en straight barbell. Den lages alltid med en lengre stav enn normalt for å imøtekomme en eventuell hevelse. Etter ca. 2-3 uker skifter man til en kortere på 16 mm, noen kan også bære en enda kortere stav enn 16 mm. Mennesket har alltid piercet seg i tungen, i mange kulturer er det ett status symbol eller et vern mot onde ånder. I vår del av verden er det mest for syns skyld man får en tungepiercing og det ligger derfor ikke noen dypere mening bak denne piercing.

Hvordan lages en tungepiercing

En tungepiercing lages som nevnt med en rett stav og skal alltid pierces med en nål. Det er viktig at du benytter en profesjonell piercer når du skal pierce tungen, for denne piercing er ikke så enkel som man skulle tro. For det første skal man vidt hvor den korrekte plassering er, og det er en av de hyppigste feil som begås for en urutinert piercer. Hvis den sitter for langt fram skader den tennene, og hvis den sitter for langt bak er det ganen det går ut over. I tilegg skal man være oppmerksom på at det ligger noen store blodkar på undersiden som helst skal unngås. Alt dette tar en profesjonell piercer selvfølgelig høyde for. Hvis du nå står og overveier om dette er en piercing for deg, vil vi anbefale at du leser mere om tungepiercinger her.

Hvilket smykke skal man velge til sin tungepiercing

Som tidligere nevnt er en rett stav det mest alminnelige piercing smykket, men det finnes også dem som fortrekker en stor ring isteden. Standard målene på en tungepiercing stav er 1,6 mm tykk og 16 mm lang. Men det er noen som kan ha en stave helt ned til 10 mm. Hvis du ønsker en kortere stav kan de kjøpes i løsdeler her på shoppen.