• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 51

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 51

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Banan til øyenbrynspiercinger

Har du en øyenbrynspiercing? Så kjenner du sikkert til en banan til øyenbrynspiercinger. De buede stavene passer perfekt til din piercing i øyenbrynet. En slik stav gir et lekkert look og er et meget populært smykke i piercingverdenen.

I teksten under kan du lese mye mer om buet stav. Du vil bl.a. kunne lese om hvordan du best vedlikeholder og holder din piercing ren. Du vil du også kunne lese litt om vårt utvalg av buede piercingstaver her hos BodyMod.no.

Stort og spennende utvalg av bananer hos BodyMod.no

I vår nettbutikk kan du finne mange bananer i et hav av forskjellige former, farger og materialer. Vi har uten tvil et piercingsmykke til øyenbrynet for enhver smak. Vårt store utvalg omfatter bl.a. buede staver med stein i endene, multifargede buede staver med spikes i endene og mye mer.

Hvis du er på jakt etter nye piercingsmykker til øyenbrynet, anbefaler vi at du tar et kikk på vårt utvalg. Du kan uten tvil finne et smykke som faller i smak.

Slik holder du din buet stav til øyenbrynspiercinger flott og ren

Når man har en piercing så er det viktig at man jevnligt får den renset. Hvis du nettopp har fått laget piercingen av din piercer, bør du blant annet rense såret med isotonisk saltvann morgen og kveld inntil såret er grodd. Når såret er grodd er det nok å rense din piercing 1-2 gange om uken.

Ved jevnlig å rense din piercing, minimerer du risikoen for å få betennelser og infeksjoner. Det finnes ikke noe verre enn å skulle kjempe med en infeksjon i sin piercing. Derfor anbefaler vi deg å rense en gang for mye i stedet for en gang for lite.

Hos BodyMod.no selger vi også pleieprodukter. Mangler du noen kvalitetsprodukter som veldig effektivt kan holde din piercing ren, anbefaler vi at du tar et kikk på vårt store utvalg av pleieprodukter. Vi har bl.a. isotonisk saltvann som er veldig effektiv til å rense nylagde piercinger.

Vil du vite mer om buede staver og andre piercinger?

Hvis du gjerne vil vite enda mer om piercinger, så har vi faktisk en informasjonsblogg som er fylt med en masse spennende artikler som bare venter på å bli lest av deg. På informasjonsbloggen kan du bl.a. lese mer om hvordan du best vedlikeholder din piercing samt hvilke fordeler og ulemper det er forbundet med å velge et materiale fremfor et annet.

På vår informasjonsblogg kan du finne svar på en masse av de spørsmålene du måtte ha i forbindelse med piercing. Hvis ikke du kan finne svaret på vår informasjonsblogg, er du være hjertelig velkommen til å kontakte oss. Så skal vi nok forsøke så godt som vi kan å besvare ditt spørsmål. God fornøyelse med din buet stav til din øyenbrynspiercing.