Buet stav med stener

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Trenger du et nytt og lekkert piercingsmykke med litt liv og sprell i? Da kan denne skjønne buede staven med en vakker sten i begge endene, kanksje være akkurat det du går og søker. Den buede staven egner seg perfekt til øyenbrynspiercinger, brystpiercinger samt visse former for intimpiercinger. Smykket er laget av kirurgisk stål og fremstår riktig flott med sitt skinnende blanke look. Stilen er enkel og tidløs og dette smykket kan selvføleglig brukes igjen og igjen samt til stort sett enhver tenkelig anledning.

Den buede staven har en tykkelse på 1,2 mm. og fås i flere forskjellige lengder. På den måten kan du være sikker på å få et smykke som passer perfekt til akkurat din piercing, uansett hvor du akter å bruke den.

De to kulene som sitter i hver sin ende har en diameter på 3 mm. så de har en god diskre størrelse, hvis smykket f.eks. skal brukes i øyenbrynet. Begge kulene er forsynt med en skinnende vakker sten som sitter godt innkapslet i kulen. Det er et sant overflødighetshorn av stenfarger å velge imellom så det burde være mulig for nesten enhver smak, å finne en skjønn favorittfarge.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Banana-19
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket limt? Ja
Kulestørrelse 3 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Buet stav med stener
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder