SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Buet stav med stener

kr 69,00
På lager

Trenger du et nytt og lekkert piercingsmykke med litt liv og sprell i? Da kan denne skjønne buede staven med en vakker sten i begge endene, kanksje være akkurat det du går og søker. Den buede staven egner seg perfekt til øyenbrynspiercinger, brystpiercinger samt visse former for intimpiercinger. Smykket er laget av kirurgisk stål og fremstår riktig flott med sitt skinnende blanke look. Stilen er enkel og tidløs og dette smykket kan selvføleglig brukes igjen og igjen samt til stort sett enhver tenkelig anledning.

Den buede staven har en tykkelse på 1,2 mm. og fås i flere forskjellige lengder. På den måten kan du være sikker på å få et smykke som passer perfekt til akkurat din piercing, uansett hvor du akter å bruke den.

De to kulene som sitter i hver sin ende har en diameter på 3 mm. så de har en god diskre størrelse, hvis smykket f.eks. skal brukes i øyenbrynet. Begge kulene er forsynt med en skinnende vakker sten som sitter godt innkapslet i kulen. Det er et sant overflødighetshorn av stenfarger å velge imellom så det burde være mulig for nesten enhver smak, å finne en skjønn favorittfarge.

Detaljer
NameBuet stav med stener
SKUBanana-19
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeBuet stav
PlasseringØyenbryn, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Vertical labret
Lengde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse3 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Buet stav med stener
Din vurdering:
Buet stav med stener