Buet stav med innvendig gjenge

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

En buet stav er litt av et allsidig smykke, siden den kan brukes i mange forskjellige piercinger. Det eneste som kreves for at du kan bruke en buet stav, er at målene på staven stemmer overens med målene på den piercingen du har. Har du f.eks. en vertical labret piercing med målene 10 mm. i lengden og 1,2 i tykkelsen, ja så skal du bare bestille denne buede staven med de samme målene. Kulestørrelsen er utelukkende en smakssak, så hvis du vil ha 3 mm. kuler vdlger du det og vil du ha 4 mm. kuler velger du bare det.

Staven her er forsynet med et internt eller innvendigt gjenge, hvilket betyr at selve hullet ikke er i kulen men i staven. Det sitter derfor et gjenge på kulen, som du også kan se på produktbildet. Fordelen ved et innvendigt gjenge er at du ikke skjærer deg på gjenget når du setter i eller tar ut smykket. Er du en av dem som skifter ditt smykke ofte, er det en stor fordel å bruke smykker med innvendigt gjenge.

Staven kan som sagt velges i flere forskjellige størrelser. Selve tykkelsen er dog begrenset til 1,2 mm. og 1,6 mm. Ønsker du en tykkere stav, kan du finne den i kategorien med "Store piercingsmykker". Lengde og kulestørrelse er også noe du selv velger, så den passer perfekt til din piercing.
Materialet dette smykket er laget av er kirurgisk stål, som er det mest brukte materialet til piercingsmykker.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Banana-77
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Buet stav med innvendig gjenge
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder