SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nipple piercing med halvmåne av sten-22%

kr 147,42 Så lav som kr 189,00 -22%
På lager

Er det tid for å skjemme bort din nipple piercing med et pirrende nytt smykke, så er dette vakre brystskjoldet kanskje akkurat det du går og leter etter. Denne nipple piercingen består av en stav som går gjennom en lukket ring, hvorav den nederste del av ringen har form som en flott stenbesatt halvmåne. Buen rommer i alt ni vakre dråpeformede stener som til sammen danner den flotte halvmånen.

Stenene er klare på alle variantene, som til gjengjeld kan fås i flere flotte materialfarger. Det er både den stilrene blanke looken, elegante modeller i gull- og rosegullfarge samt en hematittfarget modell med massevis av blikkfang. Valget er naturligvis helt ditt eget. Bemerk dog at hematittmodellen er meget mørk på produktbildet.

Det sitter to massive lukkekuler i enderne som sørger for å holde smykket på plass. Brystskjoldet er designet slik at det er brystvorten som er i fokus når smykket er i bruk. Skjoldet legger seg nemlig som en flott og dekorativ innramming av brystvorten som ses i midten av hele herligheten.

Detaljer
NameNipple piercing med halvmåne av sten
SKUNipple-55
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNippelskjold
PlasseringNippel
Diameter på ring10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nipple piercing med halvmåne av sten
Din vurdering:
Nipple piercing med halvmåne av sten