• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

35 artikler

per side

35 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Løse piercingkuler

Løse piercingkuler er perfekte til å gi dine piercinger en ekstra piff. Diverse løse piercingkuler finnes i et hav av forskjellige motiver, farger og utformninger. Det betyr at du kan gjøre ditt piercingsmykke individuelt ved å velge en piercingkule som skiller seg ut fra mengden og samtidig er utrolig flott.

Her på siden kan du finne en masse forskjellige løse piercingkuler til bl.a. tungepiercinger og navlepiercinger. Så hvis du ønsker å gjøre din piercing ekstra spesiell, nøl ikke med å ta en kikk på vårt store utvalg. Under kan du lese mye mer om våre forskjellige løse piercingkuler.

Stort utvalg av løse piercingkuler her hos BodyMod.no

Vi har et kjempeutvalg av diverse løse piercingkuler her hos BodyMod.no. Du kan finne alt fra gullbelagte til selvlysende piercingkuler. De aller fleste velger å kjøpe en løs piercingkule slik at de kan piffe opp deres nåværende piercing litt ekstra.

Det smarte med løse piercingkuler er at de som sagt er løse og derfor kan utskiftes etter behov. Det betyr at hvis du for eksempel er blitt lei av din nåværende kule, så kan du bare kjøpe en ny og mere spennende kule og skifte ut den gamle. Det kan også være at du til bestemte anledninger velger å bruke en litt finere piercingkule end du ellers går med til daglig. Det er ingen tvil om at det finnes et hav av muligheter med de forskjellige piercingkulene vi har hos oss på BodyMod.no.

Kjøp en kul piercingkule til f.eks. din tungepiercing

På denne siden kan du finne et hav av forskjellige løse kuler til din tungepiercing. En tungepiercing er en piercing som titt og ofte blir sett av de personene du er nær. Derfor finnes det ikke noe bedre enn å imponere disse personene med en helt ny løs piercingkule i et lekkert design. Gi deg god tid her på siden til å finne den kulen som passer nettopp til ditt behov. Vi har en masse kuler til din tungepiercing til meget overkommelige priser.

Utsmykk din navlepiercing med en smart piercingkule

Utover å ha løse kuler til tungepiercinger, så har vi selvfølgelig også til navlepiercinger, leppepiercinger og alle andre typer piercinger. Her på siden kan du derfor også finne et kjempeutvalg av forskjellige løse piercingkuler til navlepiercingen. Mange menn finner navlepiercinger på kvinner veldig attraktivt. Derfor bør du som kvinne finne en piercingkule som symboliserer hva du står for – Hvem vet, det kan kanskje virke positivt på mannen eller kvinnen du ønsker å imponere. Hvis du for eksempel er en person som liker godt fest og farger, så kan en løs kule med en masse farger være å foretrekke.

Husk å rense din piercing ved utskiftning

Når du berører og/eller utskifter din piercing er det viktig å få renset omhyggelig. Derfor må du også huske å rense din piercing når du skifter piercingkule. Hvis ikke du gjør det, er risikoen for at det går betennelse i piercingen veldig stor. Derfor anbefaler vi alltid å kjøpe noen av våre pleieprodukter hvis du ikke i forveien har noen til å rense din piercing. Hvis man vil ha en flott piercing så må man huske å rense jevnlig.