SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Labret av 14 karat gull

kr 669,00
På lager

Her har vi den velkjente og multianvennelige labret i absolutt luksusutgave til henne som er kvalitetsbevist til fingerspissene. Labretten her er laget av ekte 14 karat gull og er holdt i den klassiske stilen, med en enkel liten kule på enden. Et mega-lekkert smykke som samtidig er både tidløst og diskre i sitt design.

Labretter kan brukes mange forskjellige steder og er bl.a. ideelle i leppepiercinger som for eksempel Madonna piercinger, også kalt Monroe piercinger, fordi den sitter der hvor Marilyn Monroe hadde sin berømte skjønnhetsflekk. En labret kan også være helt riktig til en helix- eller traguspiercing i øret, eller et hvilket som helst annet sted hvor smykkets lengde samt trådtykkelse passer.

Du kan få den flotte labret i to forskjellige trådtykkelser samt flere lengder og kulestørrelse. Du velger den størrelsen som passer best til din piercing i boksene ovenfor teksten her. Velg samtidig mellom vanlig 14 karat gull eller gå etter den mer diskrete i 14 karat hvitt gull.

Kjøp denne klassiker enten for å skjemme degselv litt bort, eller for å skjemme bort noen du er glad i.

Detaljer
NameLabret av 14 karat gull
SKULabret-3
Product label usp14k gold
LåstypeUtvendig gjenge
TypeLabret
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Labret av 14 karat gull
Din vurdering:
Labret av 14 karat gull